top of page

Je bent zelf traiteur 

Waarop kan je rekenen bij ons?

Bij De Nerf werken we niet samen met vaste traiteurs, eventbureau's of leveranciers. Heb je zelf een klant, maar geen eigen locatie?  Ook dan kan je bij ons terecht.  Je regelt dan zelf alle details met jouw klant en werkt die uit bij ons.  Neem contact op voor meer informatie of voor een bezoekje.

E94B2273-BBB4-4BFF-9FED-8AA297B26450.jpeg

Foodtruck

Er is ruimte om met een eigen foodtruck vlakbij de gasten te staan. Vooraan op de parking of onder onze mooie lindeboom zijn populaire plekjes. We beschikken over 32A elektriciteit en verschillende kringen. Heb je bepaalde wensen ivm de elektriciteit weten we dit graag op voorhand. Uiteraard ben je ook welkom om voor het feest eens een kijkje te komen nemen.

52C5DE11-0FB3-451E-8658-A81AFBF64197.jpeg

Onze keuken 

Wil je graag bij ons koken of dresseren, krijg je een ruime keuken ter beschikking met een gasoven en een kookfornuis, een microgolf, frigo en veel werkblad. Er zijn verschillende stopcontacten en warm water uiteraard. De keuken heeft een eigen ingang en je kan gerust met je wagen tot achteraan rijden waardoor je je eigen materiaal bij de hand hebt of makkelijk kan uitladen. 

Je bent zelf traiteur?: Leveranciers
bottom of page